Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] 10-12 Skilli Na P

pento666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy było czy nie. Pewnie ktoś to zna a ktoś nie. Więc tak otóż ostatnio na privie znalazłem w miarę ciekawy bug a mianowicie polega on na tym że mamy skille np. z mentala i bodego na P na raz :). Więc potrzebny nam serwer gdzie jest NPC który daje skille przykładowo na P. Następnie wbijamy lvl jaki chcemy może być nawet postać z 1 lvl'em i udajemy się do tego ów NPC i wybieramy żeby dał nam skille i tak otóż mamy na obu stronach skille na P . Jest tylko mały problem bo kiedy się wylogujemy to skille te znikają. Jeśli byliśmy już u instruktora to niestety to nie działa. Może to i mało przydatne ale komuś przydać się może. :) :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

tylko ze na wiekszosci servow to ci dobiera od razu skille dla tej klasy co chcesz, a jak se juz mozesz wybrac jakie chcesz na P to typowy 4fun wiec po co dziciom dmg hack hit killer i jeszcze dodatkowo skile na p=,=?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Nie zawsze serwer w którym dostaje się od NPC musi być 4fun :) a dzieci niech się cieszą że są bardziej pro :). Ja to tylko ujawniłem a co się z tym stanie to już mnie nie interesuje :)

29y2z2b.jpg

Opublikowano

Z tego co pamiętam, na jsyt2 dostawało się skille bodego i mentala na raz, jeżeli przyszedłeś postacią 1-szo lvlową. Ale server chyba offline.

Opublikowano

No ta. Ale możesz używać skillów klasy z 1wszej zakładki, ale gdy użyjesz 2giej to jest kick. Można samemu sprawdzić na własnym privie i dawać sobie skille przed wyborem postaci.

Opublikowano

napisz jakos inaczej bo tu widac maslo maslane ;/

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Przykładowo MrPiotrek122 zrozumiał więc jeśli masz problemy z czytaniem to trudno twój problem bo i tak starałem się napisać to w miarę po naszemu :) A i to nie jest tak że jak użyjesz skilla z drugiej zakładki to kicka iż sam to przetestowałem na heavenmt2 oczywiście tym tureckim i wszystko ładnie działało :)

29y2z2b.jpg

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...